Wil je graag meer culinaire ervaring opdoen in een leuke sfeer  ? 

In ons culinair atelier kan je zelf aan de slag onder begeleiding van een ervaren chef in een professionele omgeving voor een workshop of kooklessen  ! 

Ben je met een groep van min 8 tot 10 vrienden, vriendinnen , zakenrelaties of klanten dan kunnen we starten .

Tevens houden we een lijst bij met individuele inschrijvingen , dus heb je zin om aan de slag te gaan maar je kan geen team bij elkaar krijgen , laat ons van je horen , je bent niet alleen en stellen zo een nieuw team samen  !

We gaan naargelang het niveau van de groep een programma opstellen , dit kan gaan van eenvoudige basisbereidingen tot hoogstaande culinaire uitdagingen .

Daarin voorzien we vele tips & tricks uit de professionele keukens , wel gaan we er voor zorgen dat alle recepturen te bereiden zijn in een normale huishoudkeuken.

Iedereen gaat aan de slag in de keuken , ondertussen zetten we de tafel en genieten we van een glaasje aangepaste wijn . 

Na het bereiden van het menu eten we samen in de zaal en kunnen we alles napraten en verbeterpunten bespreken .

Schotels dienen niet afgewassen te worden wij voorzien een afwasser . 

Het lessenpakket bestaat uit 10 maandelijkse lessen telkens op donderdag of vrijdagavond .  ( geen lessen in juli & augustus ) 

Je betaald 350 € voor de 10 lessen , de gebruikte grondstoffen en dranken voor de lessen worden de avond zelf afgerekend aan inkoopprijs .

Klik hier voor een stukje van onze kookboeken die we beschikbaar hebben voor de cursisten .

Check vooral onze Blog voor een overzicht van de lessen ! 

Heb je zin om er eens een les bij te zijn als kennismaking  ?  dat kan zeker , contacteer ons en kom de sfeer voelen !!